Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRSTORM

Eruption, manifestation
energin hos havet
ger vision av makten, hos
vulkanens uppdämda kraft

vattnet slungas in i sprickan
sprutar ut högt över våra huvuden

vi ligger i lä för den vreda västan
har krupit ihop bakom klippan

jag kysste din navel och du skrattade.

© Bosse 13 januari 2015.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-13 05:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten