Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 13.1-16

Tjugondag Knut
fäller ihop plastjulgranen
barr på golvet




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-13 10:31



Bookmark and Share


  Anna H
Ja visst är det så att även en platsgran barrar lite. Vår får nog stå kvar till helgen.
2016-01-13

    ej medlem längre
Ja, nu är julen slut. Bra haiku!
2016-01-13

    Dan Myrbeck
Bra beskrivet.

Jag ställer tillbaka min röda tandborste och tomtarna får
återgå till loftet.
2016-01-13

  Anya VIP
JAA! vi har plastgran och den barrar. Bra här. Vi (läs maken) plockade bort allt i helgen. Egentligen är det väl bara tulpanerna som saknas. Men man märker att det ljusnat...åhh så härligt det är.
2016-01-13

  Njord
Det är underligt att även en konstgjord gran kan fälla.
2016-01-13

  Marita Ohlquist VIP
Ja, dags att sopa ut julen!
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP