Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då när du

Du var aldrig så vacker
som då
när du såg mig
för den jag var
och stannade kvar ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 633 gånger
Publicerad 2006-04-27 22:27



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mycket väl fångat !
2006-04-28

  Myself
grattis till en lysande stjärna-stiligt.
2006-04-27

  anneluca
Helt fantastiskt underbar text!
Solklart bokmärke.
Tack
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan