Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖRKLÄGGNING


var vänlig, återkom
du som har sanningens gåva
du måste tänka om
så vi kan fortsätta sova
denna törnrosasömn
är opiater vi njuter
en suddig rödvinsdröm
där ingen slåss eller skjuter


jag har sett höghusen
som står i hässelby gård
så hög är häcken nu
den som ni har i er vård
en riddare med svärd
var finns en sådan i dag?
var finns civilkurage
som vinner segrar i slag?


LARZ GUSTAFSSON 13/1 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2016-01-13 17:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra diktat!
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP