Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya bekantskaper

Klingande skratt
med fyllda glas
och nya bekanta
berikande in i själen

Härliga samtal där
nya tankar föds
och fräscha idéer
sköljer över oss

Ett nytt års början
kan endast
sluta ännu bättre
- tack alla fina

 




Fri vers av AjBi
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-14 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi