Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med musik i högtalarna

Med musik i högtalarna
Klockan framför mig som tickar
Tankarna
Känslorna
Huvudet som har virvlande tankar

Med outtalade handlingar
Ord
En vilja av stål

Med en uttalande vädljan
Om än en svag sådan

Sitter jag här
Funderar och eftersinnar i tysthet
Utom musiken som dånar i bakgrunden
Förstårs




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-15 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson