Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är som det ska att massmedia granskar makten. Men alla dessa drev de skapar...


Granskande makten

Drevet går igen, jagar
haren pudlar och avgår
blodsmak i munnen

 




Bunden vers (Haiku) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-18 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP