Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 18.1-16

Skumma ögon
anar rött i trädtopp
domherrar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-01-18 15:19



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin och dubbeltydig haiku! Ja dessa domherrar...
2016-01-22

  Cathrin M
Vacker och finurlig dikt.
2016-01-19

    Dan Myrbeck
Ja, en färgklick
du se fick!
2016-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Fullträff!
Som när jag tar av mig linserna.
2016-01-18

  Anya VIP
Bra inledning...dubbeltydig. Men sedan förstår man att det är ögon som inte ser så bra. Jaa ibland anar man bara något och sedan klickar det vad det är. Bra!
2016-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP