Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brickor i ett spel

När Storhet glömmer bort

och inte längre strävar i  sitt uppdrag

för att Litenhet skall ha det bra

då är det dags att byta ut Dem!

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-18 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP