Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart glider...

Vart glider minnets frågor
över andlös skönhet
soldränkt med nyspårad snö.

försiktigt hörs gulbröstad mes
lockande tveksamt pockande
tystnade förskrämd frågande
är jag ensam, förlåt om jag stör

Med vårtoner i örat
glider jag vidare
ut över ospår som lockar
framtiden är åter ljus.

© Bosse 18 januari 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-18 20:21



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Diktens snöspår
Från minnet.
Skört skaldade i
Vinter-Tids dokument
Tack!
;)

2016-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten