Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tidigare publicerad.


Tiden vänder ej

ta vara på tiden
och de fina värdena i stunderna som ges
för just i det
till synes lilla

finns det allra största
gemenskapen som vi finner
varandra












H.M.W copyright 2015




Fri vers (Fri form) av Hanna Mari Wallin
Läst 601 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-01-19 09:44



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Lika angelägen som essentiell. Kort text som visar stort. Ett innehåll som behöver påminnas om emellanåt. Tack!
2016-01-24

  StinaJ VIP
Så fina tankar du förmedlar med din poetiska penna.
2016-01-21

  ULJO
Snygg text och tänkvärt innehåll
2016-01-20

  Valter Örn VIP
Fin text ! Ja i det enkla, avskalade och i otvungen samvaro finner vi varandra i samhörighet.
2016-01-19

    Marica Dahl
Precis, så är det. En tänkvärd text, snyggt!
2016-01-19

    Dan Myrbeck
Fin!

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1895777

2016-01-19

  salem
respecting the humans is the most important for me because we are all the same.
thanx .
2016-01-19

  Änglaögon
Så är det absolut. Tankeväckande ord
2016-01-19

  Lars Hedlin
Insiktsfulla ord......
2016-01-19

    ej medlem längre
Kloka ord som jag tar med mig ut i vardagen!
2016-01-19

  Niliboy
"Ett liv jag fått att leva", sjunger Göran Stenlund på Hela kyrkan sjunger på svt. appen
Det är ibland ganska trivsam att odla sitt tänkade å bekämpa ondskans å hopplösheten.
2016-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om att ta vara på det som är, livet går inte i repris!
2016-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Mari Wallin
Hanna Mari Wallin