Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din lycka invid ditt extrema socker

Mycket blä och strössel usch
i färgens promenad
er

Med den 90 åriga läng
den med ett extremt pärlande socker
gav mig mod
och vetet

Fan Du har ju krympt
snälla sluta innan Du försvinn
er
i det tillfälliga slutgilltiga gnetet

Femtio år yngre
Hundra kilo
mer
och tyngre

Jag dansar med ord
en
kolla vad jävla fy fan ung jag är
Fy satan vad är det man förtär

Klockan är tolv och
borde på raklång
planka redan lägga golv
en

Ur båten med kramen
flyr gråt på flyckt
en

Ge mig käppen och en
dosa snus vid ett kryckat
ut spelande
klaver

Övertramp sa Jesus och Herr
en
Vart katten är ölen och bibeln
snurr han säger burk
en

GUD !!! Göra.Undeverk.Dagligen
J.agE.rkänner.S.ynd.Utasn.S.amvete
JESUS !! snälla bär korset och
Bön
en

Här står fem burkar
flera tomma skurkar vi i femman
gav bikt
en

Utanför en kyrka i ett bås
H.C.B
är i från Borås

Tjocka tjeckiska lager med
snö. Fan Gabriel vad har du nu
gjort. Jag åt ju fisk
en

Din ärke-nöt
maria njöt med bröst av
frukt
en

Dåliga rim vinner man inget

vem är hals utan bror som
tror på ängel
en

Nu börjar ångesten
sten. Utan mig.
Bör hoppa på tåg
en

Ångra luft kring berg
Ser Ni en blå himmel
I en dal som just d
en

Morgon veckans hån
skänker ett ....
En gång, men aldrig igen

Bara En gång.
Fri form! En till. Bara
En.
1
!




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-19 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B