Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordet var hat


Kokhet kyla

Mitt hetaste hat

Fyller mig med flammans eld

Skapar arktisk köld




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-19 23:18



Bookmark and Share


  Millner VIP
Den här gillar jag. Här accepterar min hjärna de stora bokstäverna också. Bra med radbrytningar.
2016-01-30

  Ingrid Trolle
En mycket fin haiku
2016-01-20

  ULJO
Mycket bra. En fin haiku
2016-01-20

    Dan Myrbeck
Toppenbra!
2016-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Perfekt avslut på din Haiku!
2016-01-20

  Ljusletaren
Så bra formulerat och uttryckt! Varmt tack att du ville vara med i min skrivövning om hat/ kram
2016-01-20

  agneta pichler
Kan så vara..

2016-01-20

  Magica VIP
Stark och bra Haiku!
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP