Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden

lilldöden
ytterdöden
innerdöden
självdöden
skrivardöden
stordöden
öldöden
växtdöden
häxdöden
kattdöden
spratteldöden
korsdöden
skäggdöden
skivdöden
onsdagsdöden
ambulansdöden
cirkeldöden
gitarrdöden
ostdöden
spökdöden
stuvningsdöden
microdöden
matdöden
flaskölsdöden
digerdöden
missöden




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 474 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-20 02:23



Bookmark and Share


  ULJO
Inspirerande om olika tolkningar på död. Bra
2016-02-21

  Carl Mikael Fäldt
Missöden är nog allas vår framtid innan döden!

Tänker jag till din dödssköna text!
2016-01-22

    Marica Dahl
Mycket död som jag aldrig hört talas om, gillar dock det starka avslutet!
2016-01-22

    ej medlem längre
Målarglöden.
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B