Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnlig pepp

Den ena väninnan säger till den andra

- Jag ska nog sänka mina krav lite!

den andra väninnan svarar

-Hur kan du sänka något du aldrig har haft?

den första väninnan säger snabbt

- Då ska jag höja dem!

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-20 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP