Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas!

Jag hoppas o ber att var än du är 
All dina bekymmer dör med en gång 
Trots att du inte stod ut med dina föreviga löften 
Men ändå... 
Utan din lycka vad gör mig mer glad inom all dessa avstånd?




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 154 gånger
Publicerad 2016-01-21 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS