Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite om vad som helst.


'Kramens Dag', m.m.


Fina, gröna toner i min Själ, -
därsom igår var ett illrött Kaos.

Då och då, blir jag helt Galen, men
Sinnesfrid, det är Guld värt ! ~~

Smuttar på kall chokladmjölk - å
röker en fredscigarett med mig själv.

Önskar jag blir gammal i detta Liv.
För å sen föryngras, - börja på nytt...

Mycket är tämligen egendomligt!
Å, jag drar mina märkliga Slutsatser.

Söta, ljuva förnimmelser vilar på
djupa nivåer i mitt Inre, känner jag.

Spridda lågor jagar över vida, -
snåriga fält av vinröd Sanning...

Målat ögonbrynen kaffebruna för å
röna större aktning och respekt.

I en dröm fick jag nya egna tänder
å fann lösningar på alla problem !

Cyberkramar till Överlevaren -
- med flera på 'Kramens Dag' !

Sjukskrivningarna ökar dramatiskt,
mycket är, p.g.a., psykisk ohälsa!

Och, alarmerande bostadsbrist ...
Vart är, väl, Världen påväg ?!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 470 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-01-21 11:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Upps and downs precis så som livet är!
2016-01-23

  ResenärGenomLivet VIP
Det var många olika tankar om allt som händer...fint...sedan tycker ju jag att alla dagar ska vara "kramens dag" så stor kram till dig...
2016-01-22

  Blomma-Stjärna VIP
"fina gröna toner i min själ
där som igår var ett illrött kaos"
"röker fredscigarett med mig själv"
- fin din dikt, "Kramens Dag"
2016-01-21

    ej medlem längre
Jaa, man undrar många gånger vart det bär iväg, det ser inte bra ut när folk måste sjukskriva sig så mycket. Något har gått snett!
Stor kram till dig också!
2016-01-21

    Dan Myrbeck
Jag undrar ibland vilken värld vi skulle haft om människan hade agerat klokt i årtusenden...

Kramar till dig och alla andra!
2016-01-21

    ej medlem längre
Mycket smått och gott att fundera över här!
2016-01-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Livets ups and downs, och lite annat bjuder din härliga text på.
2016-01-21

  Anya VIP
Den däringa fredscigaretten skulle jag behöva idag. Din text känns både fridfull men slutet öppnar upp för samhälleliga problem.
2016-01-21

  louisegirl
Ja livet är lite av en berg och dalbana <3
Fint livsbejakande
2016-01-21

  överlevaren VIP
Bred och vid text om allt möjligt från din kluriga hjärna!
"I en dröm fick jag nya egna tänder
å fann lösningar på alla problem!"
Ja tänk om man kunde tugga sönder problemen och spotta bort de.
KRAM!

2016-01-21

  Marita Ohlquist VIP
Många fina strofer från diktarjagets palett!
2016-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf