Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SÅNGEN KLINGAR TILL DITT HJÄRTA


SJUNG UT DIN KÄRLEK

SJUNG UT DIN KÄRLEK

En klocka är
ingen klocka
Förrän någon
Ringer i den

En sång är
ingen sång
Förrän någon
Sjunger den

Kärlek stannar
inte i hjärtat
Förrän du
ringer på
Klockan eller
Sjunger
KÄRLEKSSÅNGEN

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-21 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj