Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ÄLSKA MIG SOM JAG ÄR


ÄLSKA MIG


ÄLSKA MIG

Älska mig på våren när allt blir nytt och grönt

Älska mig om sommaren när allt blir så där skönt

Älska mig om hösten, när färgerna lyser om varje blad

Älska mig om vinter, när snön faller, då blir jag glad


Älska mig när jag är lycklig, men även när jag är ledsen

Älska mig när jag är snäll och när jag ibland är överlägsen

Älska mig om jag är stilig men även när jag känns ful

Älska mig när jag börjar bli så där nikotin- gul


Så älska mig när det regnar eller när solen skiner

Även när du känner dig som ett par diskmaskiner

Så älska mig till sista andetaget och när livet är slut

Då behöver du inte säga något eller göra några panikbeslut

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-22 00:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin dikt om kärlek och att bli accepterad för den som man är.
Mvh annokas
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj