Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EN SANNING?


EN DAG NÄR ALLA BLIR POETER

EN DAG NÄR ALLA BLIR POETER


Vem vet en dag kanske alla
blir poeter
Då tar alla papperskorgar
slut


Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-22 16:16



Bookmark and Share


  Eila
Min var tom en gång men det finns i en annan dator nu som skall spänna på det som finns så är det med det. Så så
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj