Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KÄRLEKEN ÄR FÖRUNDERLIG


KÄRLEK ÄR...

KÄRLEK ÄR...

Kärlek är att du saknar henne innan hon ens har gått
Du kan lysna på henne hela natten i torrt och vått

Blir aldrig trött att höra hennes röst
Hon är så vacker i ljuset,när det lyser på hennes bröst

När hennes namn sägs får man rysningar längs hela ryggraden
Hennes leende känns som ögonfröjd,rena rama vakt paraden

Bo Grapenskog ..




Fri vers av Knoparemoj
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-22 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj