Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JAG FÖRSTOD HUR RIK JAG VAR


JAG SÖKTE I MITT HJÄRTA


JAG SÖKTE I MITT HJÄRTA



Den här morgonen tittade jag i min plånbok
som vanligt var den tom
Sedan sökte jag i mina fickor och hittade några mynt
det är min personkännedom
Men när jag sökte i mitt hjärta och jag fann dig där
då förstod jag hur fantastiskt rik jag är

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-22 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj