Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten tanke 160122

Om Du sätter ord på Din sårbarhet

och låter den möta dagens ljus inför öppen ridå

då har mörkret inget som kan skrämma Dig

eftersom Du rakryggad inför allmänheten kan stå

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-22 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP