Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hobo flower

"Hobo flower"

From the nourishment of our loneliness
and our pain due to existential stress

This flower grew in our mud
from our tears sweat and blood

To shine a light so bright
that our existential angst take flight

- Jonas S Lundström 2016-01-20

Art: collaboration Mark Fün Jones and Jonas S Lundström




Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-23 01:02



Bookmark and Share


  Jonas S. Lundström
Jag återvänder efter en seglats internationellt.

Jag målade den på en av Uranus månar
2016-01-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
So you are returning to Earth,with this painting,och på vilken planet haru måla den ?
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström