Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A tribute to Papa elf Niels Breum


Borgousi king

"Bourgeoisi king"

Hail the Bourgeoisi
Bow before the king

Or be beheaded
The masses sing

One man stood tall
Flipped his finger
to them all

I rather loose my pretty head
Than lay with
kings and queens in bed




Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-23 01:08



Bookmark and Share


  Jonas S. Lundström
Lars kul att se dig och att du är i ditt esse.

Kärlek
2016-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Bourgeoi-scheisse.
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström