Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att känna starkt och att blanda intressen...


Funderingar i natten

Är det OK om jag säger att jag längtar dig?
Är det OK om jag saknar din röst?
Nej jag har inga panikattacker på lager.
Är det OK om jag saknar din lena hud mot min?
Jag har haft trevligt, jag har haft skoj, jag har till och med gjort nytta.
Nytta i spännande miljöer som fångar min tanke och fantasi.
Miljöer som det funderas på utanför mina kretsar men som inte fångar mig från dig.
Är det Ok om du fångar mig? Eller blir du då min fånge?




Fri vers av Muskos
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-23 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Muskos