Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en morgonbön

Låt min himmelska tro
bli prövad, osedd
för min välfärdslevnad
kan stänga din port.

jag kan bli som andra
inte skild från mängden

Mitt rop är korsets förtvivlan,
mina förfäders Gud
överge mig inte i min ångest.

Bosse 23 januari 2016.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-23 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten