Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad.

Det känns tungt att andas.
Tungt att gå upp på morgonen, tungt att somna på kvällen.
Tungt att göra samma saker dag ut och dag in.
Jag har inga mål, ingen som hejjar på mig i min kamp i vardagen.
Min kamp att kliva upp ur sängen. Jag kan inte ens se slutet.
Jag är inte på sista sträckan, kanske faller jag på mål-snöret?
Kanske når jag inte ens målet.
Vart tog mina drömmar vägen? När når jag mål?




Fri vers av Heartbeats
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-04-28 17:52



Bookmark and Share


    la-poet
snygg beskrivning :), lycka till att hitta vardagsglädjen!
2006-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Heartbeats