Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå ut

Efter ett tag blir det tungt att tvinga sig själv upp.
Kroppen vill inte längre, hjärnan orkar inte.

Världen är full av krav och man kommer aldrig helt ifrån dem.
Man måste lära sig själv att kliva upp, tvinga sig själv att resa
sig efter misslyckande. Hålla ut.

Gång på, gång. Stå ut.
inte gråta, håll tillbaka, stå ut.














(Det är konstigt att en halvtimmes-sminkning
kan försvinna på mindre än bara några sekunder)




Fri vers av Heartbeats
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-10-18 23:25



Bookmark and Share


  coffe
den var smakfull,c
2006-10-20

  kärleksbarn
älskar slutet, lite oväntat ka-pow!
I like!
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Heartbeats