Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattmänniska

Mina vita väggar viskar; du är en nattmänniska,
världens ensammaste nattmänniska.


Jag bara fortsätter att stirra in i väggen och hoppas att de just inatt ska ge svar på mina frågor.

Men de fortsätter bara viska; du är världens ensammaste nattmänniska.

Sanningen är den att jag inte är mer ensam nu än om dagen, svarar jag.

Men mörkret matar hjärnspöken och de klättrar över hela väggen och viskar;
Du är världens ensammaste nattmäniska.

Jag vet att det inte hjälper att tapetsera om, en nattmänniska känner sig alltid ensam och hjärnspöken kan alltid klättra.
..och väggar kan aldrig ge svar.




Fri vers av Heartbeats
Läst 446 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-09 00:39



Bookmark and Share


  Lovesick
åh herregud.
denna texten alltså <3
du sätter ord på mina känslor,
om natten.
för jag är,
precis som väggarna viskar;
världens ensammaste nattmänniska.

tack för att jag fick läsa!
2007-11-15

  Darkness
Dina och mina väggar är nog släktingar, för mina sägar samma saker =)
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Heartbeats