Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KÄRLEK ÄR KÄRLEK


Vad är kärlek?

Vad är kärlek

Kärlek kan var ett blygt leende
Ett sött hej, ett överseende
En mjuk smekning,
en osynlig pekning

Kärlek är två händer sammanflätande
En kyss och tiden är förtätande
Kärlek är obestridlig, oförglömlig
ofattbar,
Det är det alla hjärtan längtar efter
denna ljuvliga kärleks- bar

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-23 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj