Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SYNLIG MEN OSYNLIG


VISST ÄR JAG OSYNLIG

VISST ÄR JAG OSYNLIG

Ingen såg mig,
ingen tycktes se min närvaro
Alla såg felen,
de fel som jag tyckte var bra
Hur jag än gör så blir allt fel
Är alla så allsmäktiga
Har man ingen empati

När uppmärksammas man
Kanske när man är död
För alla döda människor tycks vara bra
Kanske jag skulle göra det
Men jag får inte då se hur det slutade

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-23 16:36



Bookmark and Share


    prima donna
Oj den här kändes. Smärtsamt att inte bli sedd och känna sig älskad. Fint förmedlat
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj