Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör inget att det regnar

Utanför mitt fönster faller regnet idag
Med stora tunga droppar mot marken

Men jag sitter här inne och ler gåtfullt
För i mitt hjärta bublar ett varmt skratt

Som inga regndroppar kan få att tystna
Ingen grå himmel kan ge falska toner

Och när du beklagar dig över vädret
Så biter jag mig hårt i läppen och går
För att du inte ska höra mitt tysta fnitter

För inga regndroppar hur stora de än är
Eller himmel gråare än bly kan ändra på
Mitt glada humör och skrattande hjärta

För idag tänker jag I ALLA FALL var lycklig




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-23 22:59



Bookmark and Share


  ULJO
Bra. Gillaar särskilt sista raden
2016-01-25

    Dan Myrbeck
Härligt!
2016-01-25

  Michaela Dutius
SÅ rätt! Man ska inte släppa in andras gnäll i sin lycka!
Gillar sin lite trotsiga text!

2016-01-24

  Marita Ohlquist VIP
Man kan skapa sitt eget solsken!
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP