Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker i huvudet låter: - o fy!

En ko står på gatan och ler. Hennes tänder vita som snö och leendet stort. Långa bilköer och arga bilister. Kon varken hör eller ser sin omgivning. Hon är uppslukad av sin spegelbild i en vattenpöl.
Alldeles för många människor är en ko på gatan.




Fri vers av Pasta
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-04-28 18:49



Bookmark and Share


  galjonsfigur
Så sant, så sant. Uppslukade av sin egen förträfflighet. Där satt den ;)
2006-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Pasta
Pasta