Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör Din röst hörd genom handling

Så länge Du som konsument 

efterfrågar varor eller tjänster

där människor eller djur far illa

kommer utbuden att finnas kvar

därför det viktigt att Du tar ställning

och att Du aktivt väljer bort dessa utbud

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-24 09:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Om fler gör det kan förändring ske...bra...
2016-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP