Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KÄRLEK ÄR KÄRLEK


KÄRLEK ÄR KÄRLEK

KÄRLEK ÄR KÄRLEK

Kärleken känner
Inte någon
anledning
Den vet heller
inte något om
lögner

Kärleken går
ut över allt
förnuft
Den har inga ögon
men kärleken
är inte blind
För den ser
att kärlek är
Kärlek

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-24 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj