Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fulrim in i döden


Mitt idiot-koncept

Ta på dig dina skor
Vässa dina klor
Nu ska vi simma
Allt här är tvunget till att rimma

Jag tittar ner i toaletten
Stycka oss på spetten
Nu ser jag dimma
Tvunget att rimma

Skorna slits av
Vassa naglar för en slav
Jag vill inte svimma
Men det måste rimma

Jag blöder på kamrater
Sprängde oss till en krater
Jag kan inte rimma
Jag kan inte längre rimma
Rimmar rimma på rimma
Jag är sprängd i bitar
Om ni ursäktar




Bunden vers (Rim) av Tjohejralin
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-25 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tjohejralin
Tjohejralin