Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mötte en magiker här om dagen


magiskt psyke

Hypnotiserad
Mina händer andas tillsammans
Fingrar knäpper sig samman
Och ögonen går inte att öppna
Virvelvind föser mig undan
Hjärtat slår och kinderna blossar
Du är magiker
En gelé putsad mustasch
Jag minns inte varför jag kom
Tjänar en slant på andras psyken


Du pratar för att stänga ute allt annat
Och jag litar på en främling




Fri vers av Tjohejralin
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-22 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tjohejralin
Tjohejralin