Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd gubbe glor

Röd stop gubbe.
Står och glor.
Vägen är tom.
Men ändå står han och glor.
Jag tänker inte vara en rebel...
Men ååååh vad jag vill.
Jävla röda stop gubbe.
Du summerar fan mitt liv.




Fri vers (Fri form) av Nerdissta
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-25 01:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant talande text
Mvh annokas
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta