Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I SJÄLEN HAR MAN DJUPA SÅR

I SJÄLEN HAR MAN DJUPA SÅR



Vad har människor för att gotta sig i andras besvärligheter
Det kan skrivas om negativa saker ibland i en spaltkilometer
Har man så svårt med positiva händelser kan man aldrig låta bli
Det här som hände det var de som började det var absolut inte vi

Varför är man aldrig glad när det går bra för någon i världens länder
Tänk om man kunde älska förlåta och sträcka ut och ta varandras händer
Ska man slå sig för bröstet och säga jag är bäst andra har fel
Det är aldrig ens fel att två träter båda har uppenbart sin del

Ingen vill krypa till korset eller låta oss göra upp en gång för alla
Utan meningarna går isär och låser sig och låter ridån falla
Vad är det som driver människor att vara så då finns det energi
Istället för att önska välgång och låt lyckan alltid står dig bi

Att det kan vara så svårt att säga förlåt jag gjorde inte rätt
Känslorna blir upprörda och man intalar sig det är inte lätt
Det är sant men vad kvittar det om man har allt guld i världen vår
När man går omkring och är stolt men i själen har man stora djupa sår


Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-25 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj