Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd

Idag har jag tänkt på dig 1027 gånger
tankarna gick och kom så ofta
att de tecknade en osynlig bro.
På bron sträckte du ut dina armar - arabesque
Med våra händer, som om de vore vingar, drev vi vinden
vi svävade en stund i skymningen inbäddade i ett moln
av belåtenhet
jag var en kyrkklockas eko, du
en leende fågels fjäder
som sakta landade på min kind




Fri vers (Fri form) av Espresso
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-25 14:25



Bookmark and Share


  Li-Lo
precis så

tack //Li-Lo
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Espresso