Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst finns det änglar


EN SNÖVIT ÄNGEL

EN SNÖVIT ÄNGEL


Du stod där som en snövit ängel vid min dörr
Det var precis som man hade sett dig förr
För du utstrålade en blid, vacker och härlig bild
Ett ansikte av kärlek du såg ut att vara mycket mild

Din gestalt liksom svävade och den gav mig tillbaka
min tro
För denna uppenbarelse fick mig tillbaka från avgrundets bro
Änglar finns och ge oss människor beskydd i livet
Detta är något många har fått uppleva och beskrivet

Så lägg dina vita vingar över mig och jordens folk
För du är kärlekens och trons bästa tolk
Vaka om nattens timmar för inget vet du vad som händer
Detta är något som borde ske i alla världens länder

Att ha en ängel vid min sida är något mycket stort
Du kan ha det även om du vet vad du har gjort
Hon förlåter dig och låter dig vila på sina vingars äng
För detta såg jag när hon stod lutad över min säng

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-25 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj