Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten tanke 160125

När det Oacceptabla beteendet

löpte amok på allmänhetens gator

satte Moralens väktare ner foten

och skapade en ståndpunkt 

när de tydligt sa -Nu räcker det!

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-25 20:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det behövs verkligen ofta...bra tanke...
2016-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP