Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FOTSPÅR I NÅGONS HJÄRTA

FOTSPÅR I NÅGONS HJÄRTA

Fotspår är inte något du lämnar efter dig
i sanden eller i snön
Utan det är i någons hjärta.

Bo GRapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-26 14:24



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Visst är det så..! Fint skrivet!
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj