Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
RÄTT FREKVENS


HJÄRTATS PARABOLANTENN

HJÄRTATS PARABOLANTENN

Kärleken skickar ut signaler till våra olika hjärtan
Den vill lindra dina sår när du har den innerliga smärtan
För den letar efter ditt hjärtas parabolantenn
I alla fall så man kan kalla dig min bästa vän

Livet har många olika nyanser som vi stöter på.
Det går lättare om man har inställningen att det här ska gå
Livet tar oss med på en flygtur ibland upp i det blå
Men för det mesta är det väl vanligt, lite vardagsgrå

Drar inte för tidigt i någon trasig, opolerad persienn
Alla signaler är viktiga för oss, vi pejlar in med ögonen
För där ute kan man se stjärnorna vandra så klart
Ta vara på stunderna och gör dem till något njutbart

Så försök att få in den frekvens där du känner dig trygg
Då behöver du inga avtal eller att du känner dig skygg
Utan med kärlekens parabolantenn får du in de rätta vågorna
Ingen kan förstå kärlekens kraft, men kanske några av frågorna

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-26 18:32



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja vi måste ha rätt frekvens för att uppnå ett rätt andligt tillstånd. Bra skrivet!
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj