Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuvliga kretslopp

xx

Förruttnelsens tid

löven förmultnar och dör

näring till nytt liv

 

 

xx 




Bunden vers (Haiku) av steffe struts
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-04-28 22:03



Bookmark and Share


  Annmargreta
Bra att du skriver om detta.
Ser framför mig alla här i min
by som eldar upp alla löv.
Det måste vara absolut fel.
Tänk så många larver, maskar mm.
som dör.
2006-04-29

  anneluca
Det var ju en positiv synvinkel på det hela:-) Hoppfullt!
2006-04-28

  Cris
Det är ett underbart kretslopp och återanvändning..
2006-04-28
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts