Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FÖLJ BARA INSTRUKTIONERNA


RECEPT PÅ VÄNSKAP

RECEPT PÅ VÄNSKAP

Du tar 2 dl med vänligt bemötande

1 dl med ett stort leende

Lägg till ett fast handslag

1 dl av kärlek

En nypa sympati

4 dl av gästvänlighet



Fylllning med många leenden

tillsätt separat lite handskakning

rör i kärlek, sålla lite sympati och tillslut varsamt

Lägg till gästvänlighet, baka den i ett varmt hjärta

och servera detta ofta



Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 2816 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-27 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj