Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där ska det alltid få vara kvar


JAG RISTADE DITT NAMN I MITT HJÄRTA


JAG RISTADE DITT NAMN I MITT HJÄRTA



Jag ristade ditt namn på en sten med vädret tog bort det

Jag skrev ditt namn i sanden men vågorna sköljde bort ditt namn

Jag skrev ditt namn på ett papper men elden flammade upp och förstörde det

Jag ristade ditt namn i mitt hjärta och där ska det alltid få vara kvar


Bo GRapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-27 09:42



Bookmark and Share


  Maud Louise
För evigt bevarad kärlek i sitt innersta rum - Mycket fint
2016-01-27

  mare VIP
Fint!
2016-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj