Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MAN KAN HÖRA TYSTNADEN


TYSTNADEN BLEV SÅ TOTAL

TYSTNADEN BLEV SÅ TOTAL

Tystnaden blir så total
ingen andehämtning
allt blir så stilla
Den finns inte längre
Vart tog du vägen
Tystnaden blev så total

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-27 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj