Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVETS HÅRDA STRID.

LIVETS HÅRDA STRID.

Jag ville inte ha någon strid,jag ville ha frid
Du förklarade krig på min uppnötta stig

Varje gång du slog ner mig blev jag starkare än innan
Jag reste mig upp och fann något på näthinnan

Jag kommer aldrig att ge upp,jag strider som den värsta tupp
Du kan inte få mig att falla så där,jag låter inte dig vinna

Detta borde vara en självklarhet hos en man eller kvinna

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-27 21:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för

"Varje gång du slog ner mig blev jag starkare än innan"
2016-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj